Velkommen til Hokksund Auto AS: En Reise Gjennom Tid og Tradisjon

Velkommen til Hokksund Auto AS, hvor bilhistorie og tradisjon møtes for å tilby deg en enestående opplevelse. Med over 90 års dedikert tjeneste til lokalsamfunnet, inviterer vi deg til å utforske vår bilforhandlerutstilling og verksted, hvor håndverk og ekspertise smelter sammen for å imøtekomme dine bilbehov. Enten du er på jakt etter en ny eller brukt bil eller trenger førsteklasses vedlikehold og service, er vårt team forpliktet til å levere førsteklasses kvalitet ved hvert eneste steg. Hos Hokksund Auto AS er vi mer enn bare en forhandler – vi er et reisemål hvor tradisjon møter innovasjon, og hvor hver kunde behandles som en del av familien. Velkommen til reisen.

Bevaring av Tradisjon: Hokksund Auto AS

Lokalisert i hjertet av Hokksund, Norge, står Hokksund Auto AS som et bevis på bilbransjens fremragende kvalitet, arv og urokkelig dedikasjon til kundetilfredshet. Med en rik historie som strekker seg over ni tiår, har denne ærverdige forhandleren og verkstedet betjent lokalsamfunnet med en uovertruffen forpliktelse til kvalitet og service.

En Arv av Eksellense

Grunnlagt i 1934 under navnet “Peder O. Langebro,” har Hokksund Auto AS sine røtter dypt forankret i Norges bilbransje. Visionæren bak denne etableringen var Peder Olausen Langebro, som hadde drevet med sitt håndverk siden 1924 i et lite bilverksted på familiens eiendom, Langebru, rett utenfor Hokksund. Det var her lidenskapen for biler ble sådd, og som la grunnlaget for det som skulle bli en historisk reise i bilbransjen.

I 1937 fant virksomheten et nytt hjem på eiendommen Triangelen i Sundmoen, noe som markerte et betydelig skille i sin utvikling. Med etableringen av en bensinstasjon i 1932, begynte Hokksund Auto å befeste sin tilstedeværelse i samfunnet, og imøtekomme de økende behovene til bilister i regionen. Overgangen til den nye lokasjonen la grunnlaget for utvidede tilbud og tjenester, og la grunnlaget for fremtidig suksess.

Omfavne Forandring, Opprettholde Tradisjon

I årene som fulgte, fortsatte Hokksund Auto å tilpasse seg og utvikle seg, og omfavnet nye teknologier og bransjetrender, samtidig som de forble tro mot tradisjonelle verdier. I 1948 gjennomgikk selskapet en transformasjon, og endret navn til “Hokksund Auto” med inkluderingen av Peder O. Langebros sønn, Leif A. Langebro, i virksomheten. Dette vendepunktet signaliserte ikke bare et skifte i ledelsen, men innledet også en ny æra med vekst og velstand.

I 1969 hadde Hokksund Auto blitt et aksjeselskap, og befeste sin posisjon som et hjørnestein i det lokale bilfelleskapet. Under ledelsen av Langebro-familien, blomstret forhandleren og tjente seg en reputasjon for ekspertise og pålitelighet som gikk på tvers av generasjoner. I dag lever arven videre, og Hokksund Auto forblir et fyrtårn av bilkompetanse, og tilbyr et omfattende utvalg av nye og brukte biler samt førsteklasses service- og vedlikeholdsløsninger.

Forpliktelse til Kvalitet og Service

På Hokksund Auto AS er kundetilfredshet av aller største betydning. Fra det øyeblikket du trer gjennom dørene, blir du møtt med en varm velkomst og en forpliktelse til å imøtekomme dine bilbehov med profesjonalitet og integritet. Som offisiell forhandler av SUZUKI, ISUZU og JAC Motors, kan forhandleren skryte av et variert utvalg som imøtekommer enhver preferanse og ethvert budsjett.

Enten du er på jakt etter en elegant hybridbil eller en pålitelig bensin- eller dieselbil, har Hokksund Auto deg dekket. Med et team av kunnskapsrike salgsprofesjonelle som står klare til å veilede deg gjennom kjøpsprosessen, har det aldri vært enklere å finne det perfekte kjøretøyet. Videre sikrer deres toppmoderne verksted at bilen din får den omsorg og oppmerksomhet den fortjener, slik at den forblir i god stand i mange år fremover.

Blikket mot Fremtiden

Mens Hokksund Auto AS feirer sitt 90-årsjubileum, er reisen langt fra over. Under den dyktige ledelsen til eier og innehaver Haroon Sheikh, forplikter Hokksund Auto AS seg til å bygge videre på sin arv av ekspertise samtidig som de omfavner mulighetene og utfordringene som ligger foran dem. Med en fast fokus på kundetilfredshet og en forpliktelse til å opprettholde verdiene av integritet og profesjonalisme, er Hokksund Auto AS rustet til å fortsette å tjene samfunnet i generasjoner fremover.

I konklusjonen står Hokksund Auto AS som et strålende eksempel på tradisjon, kvalitet og service innen bilbransjen. Fra sine beskjedne begynnelse til sin nåværende status som en ledende forhandler og verksted, er arven til Hokksund Auto AS et bevis på den vedvarende kraften av lidenskap, dedikasjon og forpliktelse til ekspertise. Mens bilbransjen fortsetter å utvikle seg, forblir en ting konstant: Hokksund Auto AS’ urokkelige forpliktelse til sine kunder og det samfunnet det med stolthet betjener.